Error
  • Error loading feed data.

Obiective Turistice

Bucurestiul va ofera nenumarate obiective turistice si experiente culturale.

 

Daca doriti sa faceti o plimbare relaxanta prin parc sau vreti sa cititi o carte la umbra unui copac va recomandam sa vizitati Parcul Cismigiu, Parcul Alexandru Ioan Cuza sau Parcul Herastrau.

 

Pentru o dupa amiaza placuta va recomandam o viziata la Muzeul National de Arta unde puteti admira opere de Domenico Veneziano, Jacopo Bassano, Bronzino, Jacopo Tintoretto sau piese ce ofera o imagine asupra vietii culturale Tara Romaneasca, Moldova si Transilvania, Muzeul Taranului Roman unde puteti admira cele 100.000 de obiecte expuse sau Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa unde puteti admira diferite colectii zoologice, paleontologice, de minerale si roci si etnografice.

 

Daca va plac monumentele istorice va recomandam Arcul de Triumf, construit in 1921- 1922 si renovat in 1935- 1936 ce comemoreaza vicoria Romaniei in Primul Razboi Mondial sau Casa Poporului ce dispune de 1000 de incaperi.

 

Daca sunteti intr- o vizita de afaceri va recomandam Centrul Istoric al Bucurestiului unde gasiti numeroase cafele sau restaurante potrivite pentru o intalnire de afaceri. Tot acolo gasiti si monumente iastorice precum Curtea Veche sau Hanul lui Manuc.

 

Nimic nu este mai incantator decat sa incheiati ziua cu o piesa de teatru la Teatrul National Bucuresti unde puteti viziona o comedie precum "O noapte furtnoasa" de I.L. Caragiale sau o piesa clasica "Eduard al III-a".  Sau, daca preferati muzica clasica, puteti asista la un concert la Ateneul Roman.

 

Regim Hotelier Bucuresti va ofera apartamente si garsoniere de lux in zone centrale si ultracentrale ale Bucurestiului de unde puteti ajunge cat mai usor spre cele mai importante obiective turistice:

 


Regim Hotelier Bucuresti va ofera o gama diversificata de apartamente si garsoniere lux disponibile pentru cazare sau inchiriere in regim hotelier in zonele centrale si ultaracentrale din Bucuresti la preturi avantajoase si TVA de doar 9%.

Apartamentele si garsonierele oferite de Regim Hotelier Bucuresti pentru cazare in regim hotelier sunt complet mobilate si utilate, avand la dispozitie aer conditionat, cablu tv, WI-FI de mare viteza si servicii conexe de cea mai buna calitate ce includ menaj la fiecare 3 zile, receptie 24/7, trasfer aeroport, servicii de catering.

Share on Facebook

Regim Hotelier Bucuresti

Regim Hotelier Bucuresti

Fa o rezervare ACUM !

Vodafone: 0722762099

Cosmote: 0729004344

Select language

Suport Online

Noutati Imobiliare

fbPixel