Error
  • Error loading feed data.

Despre Noi

Regim Hotelier Bucuresti - Cazare in regim hotelier, inchirieri apartamente si garsoniere lux in regim hotelier ultracentrale in Bucuresti. Bucurestiul ofera nesfarsite oportunitati in cultura, arhitectura, muzee, muzica, restaurante si viata de noapte. Insa va veti bucura si mai mult de toate acestea daca va veti simti ca si cum ati fi la dumneavoastra acasa.

 

Regim Hotelier Bucuresti este o companie experimentata de inchirieri apartamente si garsoniere lux ultracentrale pe termen scurt in regim hotelier in Bucuresti ce are ca scop punerea la dispozitia dumneavoastra celor mai bune oferte de apartamente si garsoniere disponibile pentru cazarea in Bucuresti la un nivel profesionist de servicii, comfort si securitate specifica fiecarui client. Regim Hotelier Bucuresti asigura cazare in regim hotelier punand la dispozitia clientului inchirierea unui apartament central si servicii conexe pentru exact perioada de interes a clientului.

 

Obiectivul nostru este sa va facem sa va simtiti cat mai confortabil si cat mai acasa in apartamentele si garsonierele lux in regim hotelier pe care noi le-am ales si pregatit pentru dumneavoastra. Am insistat foarte mult pe confort, decoratiuni, spatiu fiind amenanjat in functie de nevoile fiecarui client: luminozitate, asezarea obiectelor si calitatea superioara a tuturor echipamentelor. Apartamentele si garsonierele lux disponibile pentru inchiriere sunt situate in locatii centrale, aproape de Piata Unirii si pe tot Bulevardul Unirii, Piata Universitatii, Rondul Alba Iulia. Tot ce este necesar pentru a va face sederea de neuitat.

 

Serviciile de cazarea in regim hotelier reprezinta o alternativa mult mai confortabila decat serviciile oferite de hoteluri. Apartamentele si garsonierele lux in regim hotelier au mai mult spatiu si confort, mobilate si utilate complet specific nevoilor fiecarui client, oferind aceleasi servicii conexe si preturi avantajoase, negociabile in functie de fiecare client.

 

Inchirierea de apartamente si garsoniere lux in regim hotelier central in Bucuresti sunt cunoscute ca servicii de calitate pentru cazare de scurta durata, inchirieri de scurta durata, oferind apartamente si garsoniere in regim hotelier.

 

Regim Hotelier Bucuresti ofera cazare in regim hotelier in apartamente si garsoniere lux complet mobilate si utilate: tv, internet wireless, aer conditionat, cuptor cu microunde, filtru de cafea, sandwich maker, prajitor de paine, masina de spalat, fier de calcat, uscator de rufe, uscator de par, prosoape, vesela completa si, la cerere, aranjamente florale pentru primirea invitatilor.

 

Apartamentele si garsonierele oferite pentru inchiriere in regim hotelier sunt situate in zone centrale si ultracentrale ale Bucurestiului unde se regasesc restaurante, cafenele, baruri si centre comerciale potrivite atat pentru intalniri de afaceri cat si petrecerea timpului liber, dar si banci si centre de afaceri. Apartamentele si garsonierele disponibile pentru cazare sunt localizate in apropierea mijloacelor de transport in comun (RATB, metrou, statie de taxi) pentru a facilita deplasarea in orice zona a Bucurestiului.

 

Cazarea in regim hotelier ofera clientilor numeroase avantaje:

 

  • pretul: pentru costuri reduse si un TVA de doar 9% puteti beneficia de intreg comfortul unui hotel avand avantajul intimitatii, unui mediu primitor in care va puteti pastra tabieturile si controlul total asupra locatiei.Regim Hotelier Bucuresti ofera preturi avantajoase si negociabile in functie de nevoile fiecarui client
  • flexibilitate: in functie de nevoile fiecarui client, se identifica cel mai potrivit apartament sau garsoniera (locatie, numar camere, dotari, utilitati), care sunt serviciile conexe de care acesta are nevoie (catering, cumparaturi, inchirieri auto, abonamente la sali de fitness/ sauna/ piscina/ masaj) si pe parcurs poate apela pentru orice schimbari sau imbunatatiri
  • negociere: totul se negociaza in functie de bugetul si nevoile fiecarui client. Regim Hotelier Bucuresti va ofera o diversitate de apartamente lux din care puteti alege cea mai avantajoasa varianta pentru dumneavoastra si apoi puteti negocia fiecare detaliu.

 

 

Avand in vedere faptul ca in Romania - Bucuresti exista foarte multe companii si reprezentante de companii straine, inchirierea unui apartament in regim hotelier este solutia optima de cazare pentru vizitele colegilor sau partenerilor dumneavoastra din strainatate. Fie ca este vorba de o vacanta sau o vizita de afaceri, Regim Hotelier Bucuresti va ofera confortul unui hotel, avand la dispozitie un intreg apartament, totul pentru costuri reduse.

 

Regim Hotelier Bucuresti va ofera cazare in regim hotelier, inchirieri apartamente si garsoniere lux in regim hotelier centrale si ultracentrale in Bucuresti si asigura serviciile de :

 

  • Curatenie la 3-4 zile
  • Receptie 24/7
  • Transfer Aeroport 24/7
  • Ghid Turistic 24/7.

 

Astfel, toate nevoile dunmeavoastra isi vor gasi raspunsul in colaborarea cu Regim Hotelier Bucuresti - Companie de Inchirieri Apartamente in Regim Hotelier.

 


Regim Hotelier Bucuresti va ofera o gama diversificata de apartamente si garsoniere lux disponibile pentru cazare sau inchiriere in regim hotelier in zonele centrale si ultaracentrale din Bucuresti la preturi avantajoase si TVA de doar 9%.

Apartamentele si garsonierele oferite de Regim Hotelier Bucuresti pentru cazare in regim hotelier sunt complet mobilate si utilate, avand la dispozitie aer conditionat, cablu tv, WI-FI de mare viteza si servicii conexe de cea mai buna calitate ce includ menaj la fiecare 3 zile, receptie 24/7, trasfer aeroport, servicii de catering.

Share on Facebook

Regim Hotelier Bucuresti

Regim Hotelier Bucuresti

Fa o rezervare ACUM !

Vodafone: 0722762099

Cosmote: 0729004344

Select language

Suport Online

Noutati Imobiliare

fbPixel