Error
 • Error loading feed data.

Ce inseamna Regim Hotelier

Cazare in regim hotelier este un serviciu destul de nou, aparut abia dupa anul 1995 si reprezinta o alternativa la serviciile oferite de Ministerul Turismului.Acest serviciu inseamna gazduirea persoanelor pe o anumita perioada de timp in regim hotelier si deasemenea inseamna punerea la dispozitia clientilor a intregului imobil, acestia beneficiind de toate dotarile unui apartament, chiar daca este vorba de o perioada scurta de timp.

 

Regim Hotelier Bucuresti este o companie experimentata de inchirieri apartamente in regim hotelier in Bucuresti care va ofera cazare la un nivel profesionist, asigurand comfort si securitate pentru fiecare client.

 

Compania noastra ofera o alternativa pentru hoteluri punand la dispozitia clientului un apartament complet utilat si mobilat comform cerintelor fiecarui client, intr- o zona centrala, avand la dispozitie serviciile conexe pe toata perioada inchirierii.

 

Serviciile de cazare in regim hotelier sunt cunoscute ca servicii de:

 

 • cazare de scurta durata - inchirieri de scurta durata
 • apartamente in regim hotelier
 • servicii de cea mai buna calitate Cazare in regim hotelier ofera clientilor:
 • posibilitatea de cazare sau inchiriere a apartamentelor sau a garsonierelor lux, unde beneficiati de toate conditiile de regim hotelier la un pret redus si un TVA de doar 9%
 • in functie de nevoile fiecarui client, utilitati, numarul de camere, dotari, va punem la dispozitie cel mai potrivit apartament si servicii conexe: catering, aranjamente florale, abonament la sali de fitnes, transfer de la aeroport, in plus se poate apele la orice schimbari sau imbunatatiri in functie de nevoile fiecarui client
 • pretul se pote negocia in functie de bugetul si nevoile fiecarui client; aveti la dispozitie o diversitate de apartamente din care puteti alege cea mai avantajoasa varianta pentru dvs. si apoi puteti negocia fiecare detaliu.

 

 

Regim Hotelier Bucuresti va ofera servicii conexe la cele mai bune preturi:

 

 • catering
 • aranjamente florale
 • transfer aeroport
 • gid turistic
 • abonament la sala fitnes, masaj, spa
 • rent a car/ bicycle
 • organizari evenimente

 

 

Fie ca plecati intr- o calatorie de afacri sau o vacanta, Regim Hotelier Bucuresti va pune la dispozitie o gama larga de apartamente si garsoniere securizate, complet utilate pentru comfortul dumneavoastra oferind servicii conexe la preturi avantajoase.

 

Cazare in regim hotelier va pune la dispozitie apartamente si garsoniere in apropiere de mijloacele de treansport in comun, banci, centre comerciale, restaurante si cafenele ideale pentru petrecerea timpului liber dar si o intelnire de afaceri, localizate central si pe cat posibil, in apropierea celor mai importante obiective turistice din Bucuresti.

 


Regim Hotelier Bucuresti va ofera o gama diversificata de apartamente si garsoniere lux disponibile pentru cazare sau inchiriere in regim hotelier in zonele centrale si ultaracentrale din Bucuresti la preturi avantajoase si TVA de doar 9%.

Apartamentele si garsonierele oferite de Regim Hotelier Bucuresti pentru cazare in regim hotelier sunt complet mobilate si utilate, avand la dispozitie aer conditionat, cablu tv, WI-FI de mare viteza si servicii conexe de cea mai buna calitate ce includ menaj la fiecare 3 zile, receptie 24/7, trasfer aeroport, servicii de catering.

Share on Facebook

Regim Hotelier Bucuresti

Regim Hotelier Bucuresti

Fa o rezervare ACUM !

Vodafone: 0722762099

Cosmote: 0729004344

Select language

Suport Online

Noutati Imobiliare

fbPixel